Debutantenschrijfwedstrijd

voor alle schrijvers in spe

Informatie & spelregels

Sluiten

Tessel

Door Thea Grupstra

Tessel

Ik zit in de trein naar Amsterdam. Mijn lijf doet raar als ik denk aan wat me te wachten staat. Wat is dat toch met deze man. Ik noem hem A. Ik kan hem ook de politieagent noemen. A. klinkt iets persoonlijker. Het is tenslotte écht de eerste letter van zijn naam.
Ik kijk naar buiten. Station Lelystad. Ik loop wéér naar het toilet. Ik voel me zenuwachtig en giechelig.
Het plan is dat ik hem app als ik aankom op centraal. Hij weet dat ik onderweg ben.
Ik ken A. van Tinder. Vers van de pers single, acht ik de kans groot dat ik match met vermoedelijk de meest foute man van dit medium. Ook de lekkerste.
Vrij naïef laat ik onze tinderconversaties over me heen komen en zo ontdek ik een bron van energie die zo ongeveer 15 jaar in ruste is geweest. Misschien nog wel langer, want zo ken ik mezelf niet. We matchen als een gek. En, als ik eerlijk ben, ik laat me behoorlijk gek maken. Maar hé. Ik heb vier jaar geen seks gehad. Mag ik?

Het komt tot een ontmoeting. Een heerlijke. Nog nooit was ik zo snel bloot. Nog nooit stond ik zo gepassioneerd te zoenen in de gang. Nog nooit werd ik zo wild van een man die ik nog geen half uur kende. A. Lang. Donker. Meest prachtige ogen en dramatisch levensgevaarlijk sexy. Het was een heerlijke dag. Ja. Een dag. Een hele dag tussen de lakens. Een dag vrijen en die onderste chakra’s van mij eens van het stof ontdoen. Yes, I am Alive! Yes, I am Sexy! Yes, I am Beautyful! Nog een tweede en derde afspraak volgen. De tweede vrij snel na de eerste. De derde zeker een half jaar later, op mijn verzoek.
Ondertussen appen we bijna dagelijks, maar dat er sprake zal zijn van een relatie of iets dergelijks is uitgesloten. Waarom weet ik niet. Het stelt me ook enigszins gerust, want daar ben ik nog lang niet aan toe. We delen fantasieën. Soms krijg ik daar het schaamrood van op mijn kaken. Een daarvan gaat vandaag plaatsvinden. Vandaar dat ik ook zo achterlijk zenuwachtig ben. Hoe vaak krijg je zo’n kans? Ik neem hem.

Ik ga vandaag lingerie passen. Niet alleen. A. zal er ook zijn, alleen weet ik niet waar precies. Net als vlak voor onze eerste ontmoeting, vrees ik dat ik niet zal overleven. Ik stap uit op centraal en loop via Damrak richting de nieuwe kerk. De eerste shop die ik binnen ga is Triumph. Ik app A. waar ik ben. Ik zie dat hij het bericht gelezen heeft. Twee blauwe vinkjes. Geen reactie. Mijn maag keert om. Help. Hij loopt hier in de buurt, ik weet niet waar. Hij ziet mij waarschijnlijk eerst, want ik durf vanaf nu niet meer om me heen te kijken. Ik stap de winkel binnen. Met mijn rug naar de ingang snuffel ik in de rekken. Klam zweet in mijn handen.
Plots ben ik helemaal vergeten wat ik mooi vind en welke maat ik draag. Ik weet niet wat ik allemaal uit het rek graai.
Diepe zucht. Oké Tessel. Even diep ademhalen. Je staat daar helemaal fris en fruitig te zijn. Met waarschijnlijk een wat hoge bloeddruk, maar verder is er niets aan de hand. Je gaat iets moois passen. En zo meteen komt iemand even kijken of het ook mooi staat. Niks meer niks minder. Dat helpt. De boel even relativeren. Dus wat wil ik passen? Ik pak een rode body met kant. Prachtig. Beetje bordeaux. Meer hoef ik ook niet mee te nemen. Straks nog een winkel.

Blik naar voren, richting paskamer. Er is er eentje leeg. Ik trek het gordijn dicht en knoop mijn jas open. Hang hem op. Kijk in de spiegel. Rode wangen. Langzaam doe ik ook de rest van mijn kleding uit. Ik sta gebukt om mijn jeans uit te doen, als ik twee handen rond mijn borsten voel. Ik tril. Het zijn de handen van Arnoud. Hij maakt mijn bh los en doet mijn slip naar beneden. Zijn handen zijn heel warm en zacht. Ze volgen mijn contouren. Ik heb mijn ogen dicht. Ik pak de body, en trek hem aan. Duw mijn borsten in de cup en wauw, wat staat dat mooi. Ik doe mijn hakken aan. Arnoud maakt mijn haar los, en streelt over mijn lijf. We zoenen intens. Gretig. Hij pakt mijn heupen en trekt me naar zich toe. Mijn handen gaan onder zijn shirt. Hij knielt en maakt de body aan de onderkant los. Dit red ik niet, ik kan niet blijven staan nu. Ik sta tegen de wand van het pashokje, en voel zijn warme adem en tong tussen mijn benen. Woelend door zijn haar kreun ik, en duw mijn heupen naar voren.
Hij kijkt naar me. Zijn handen omklemmen mijn heupen stevig. Geluid moeten we dempen, maar dat gaat niet. Ik kreun hard.
Zonder ook maar één woord gewisseld te hebben duw ik hem van me af, het pashokje uit. Mijn hart gaat als een razende tekeer. Tegen het meisje van de shop zeg ik dat ik de body prachtig vind, maar dat hij nét niet lekker zit. Met rode wangen en wild haar loop ik de winkel uit. Als ik buiten ben zie ik hem nergens.

Ik loop richting de negen straatjes. Daar ga ik naar Love stories boutique. Een vriendin van me weet wat ik aan het doen ben vandaag, en ik app haar dat alles volgens plan verloopt, inclusief een rood hoofd smiley. In de volgende winkel is hij van mij. Hoe ik nog weet waar ik ben weet ik niet, want ik loop op wolken. Ik app hem waar ik ben, en besluit de volgende ontmoeting anders in te gaan.
Twee blauwe vinkjes. Ik wacht een eindje verderop. Hij kan mij niet zien, maar ik hem wel. Hij gaat de winkel binnen en ik ga er vlot achteraan. Ik zie hem staan en loop stil naar hem toe. Van achter gaan mijn handen onder zijn shirt naar zijn borst. Ik hou van zijn borsthaar. Ik kras met mijn nagels over zijn huid en knijp erin. Ik voel aan zijn broekrand met mijn vingers. Ik ben gek op riemen. Naar de voorkant. Ah, warm. Mijn handen maken zijn riem los. Ik wil de warmte voelen, de zachtheid en hardheid. Zonder iets uit te kiezen, trek ik hem mee een paskamer in. Het is rustig in de winkel. Ik trek hem aan zijn riem naar me toe. Maak zijn broek los. Hij wil me kussen, maar telkens als hij dat probeert, duw ik hem weg. Ik wil hem. Mijn hand gaat in zijn broek. Ik wil hem proeven. Het is nooit echt zo mijn ding geweest, maar hij smaakt zo enorm lekker. Mijn vingers tasten, en mijn handen voelen aan zijn zachte huid, wat daaronder hard is. Ik proef voorzichtig en vol met mijn lippen en tong. Zoutig. Nattig. Lekker. Intens voelend, beweeg ik zijn lid tussen mijn handen, mijn vingers en in mijn mond. Langzaam druk voelend en dan weer lange halen naar boven en beneden, heen en weer. Het wordt vochtig. Ik realiseer me dat ik dit voor mezelf doe, niet voor hem. Dat hij kreunt en geniet is heerlijk, en echt, ik geniet hier met volle teugen van. Dat is zo nieuw.

De energie is ineens niet meer te houden. Hij trekt me omhoog, mijn jeans gaat over mijn heupen naar beneden en ik ben verloren. Zijn warme vingers voelen in mijn vagina, aan mijn clitoris die zo warm en nat en opgezwollen is, dat alle voelsensaties me in vervoering brengen en orgastisch zijn. Het enige wat ik nu nog wil is penetratie. Hem in me voelen. Met een hand voor mijn mond en kracht in zijn lijf duwt hij me tegen de muur van het pashokje. Met vol oogcontact komt hij bij me binnen. En dat is zo ongelofelijk lekker. Ik wil dit elke dag. Tien keer. Dit is een medicijn. Hij heeft geen idee wat dit met me doet.
Hij neemt me, neukt me. Daar in die shop. Diep en stevig, bijna zonder beweging. Na diepe stoten en kreunen stopt hij. Hij voelt aan me, en cirkelt met zijn duim rond mijn clit. Ik zak door mijn knieën. We zoenen, diep en nat, net zoals hij me penetreerde. Eindeloos gruwelijk lekker. Ik ben nog lang niet verzadigd.
Hij kijkt me aan, begerig, neemt mijn borsten in zijn handen en zuigt hard aan mijn tepels. Het is tijd om te gaan. Mijn huid tintelt tijdens het aankleden. Hij loopt de winkel uit, ik loop hem een paar minuten later achterna. We kussen elkaar en weten: we zijn nog lang niet klaar.

geen reacties
0 Non-fictie

De Ijsfabriek

Nora van Arkel

0 Fictie

Weerzien

Peter Roling

8 Fictie

OP DRIFT

jes de Kam

1 Fictie

Hol

Gerardus J. Visch

0 Toneel

Stukje

Bauke Vermaas